Всички категории

Начало>За мен

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. е разработена от традиционните консерванти на парабени и натриеви парабени от 1990 -те години. През последните 30 години ние разширихме нашата продуктова серия от антисептици и консерванти, за да съответства на модернизирането на политиките за опазване на околната среда в Китай и новата тенденция на глобални регистрации.

1622615921548947

内 页 显示-成品 仓库 1

Имаме достъп до нашите собствени заводи и свързани обекти в провинциите Шанси, Чжецзян и Шандонг. Централата на EC tech се намира в Шанхай, икономическият център на Китай. R&D Lab е създадена в Гуанджоу, центърът на крайната производствена зона за продукти за лична хигиена.

Echo Chemical Technology Co., Ltd. се занимава с фини и специални химикали, включително антисептици, консерванти, средства против пърхот в областта на дезинфектанти, домакински и институционални почистващи препарати, дезинфектанти, хигиена, лична хигиена, фармацевтични продукти, кожа, пестициди и др.

内 页 显示-成品 出厂 装卸

内 页 显示-设备

Екипът на Echo са експерти химици, които се фокусират върху тези продукти от около 20 години. Ние сме особено запознати с веригата за доставки на Хлороксиленол (PCMX), Дихлороксиленол (DCMX) и материалите нагоре по веригата - крайни формулировки надолу по веригата. Опитът в производството, приложението и международния бизнес прави Echo способна да осигури доста ефективна поддръжка на своите клиенти в световен мащаб.


ПРЕДИМСТВА на EchoChem:
* Опит в производството на химикали близо 30 години
* Богат опит в износа над 20 години
* Предимство DCS технология на производствените линии
* GMP & ISO опит за осигуряване на стабилно и надеждно осигуряване на качеството
* Собствена лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и тестове
* Отделните обекти в химическите зони отговарят на китайските политики за опазване на околната среда и безопасност, за да осигурят устойчиво снабдяване
* Решения за приложение
* Съоръжения за производство на вътрешни опаковъчни барабани

页 显示-包 材 生产 线 1

页 显示-包 材 生产 线 2

未 标题-2